-->

Pergi cameron highland hanya RM45

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sebelum panjangkan cerita ni nak kabo ni,ini cerita masa raya cina baru ni,kemain la duk berjalan sakan,kononnya tahun ni tahun BERJALAN bagi mek,haaa... esokkan nak raya cina,malam tu mek dan BFF bertolak ke alor star. Di alor star sehari,penang 2 hari kemudian baru ke cameron sehari,haaa kemainkan.... 


ini cerita di cameron,di alor star sudah cerita,tak panjang mana pong,pendek je mek huraikan.. (dasar pemalas nak taip pepanjang) Alhamdulillah, tahun ini dapat naik ke cameron sekali lagi dengan hanya RM45 untuk pengangkutan pergi dan balik,makan+shopping sdn.bhd......trip ini under company member dipenang juga company yang pernah memberi jasa kepada final project kami..dah dia ajak,apalagi..alang-alang orang katakan,hehe.. 




alhamdulillah, sampai ke destinasi ini untuk tahun ini :)




maaf maaf,k-pop terlepas :P



hujan-hujan pun boleh,bestnya cuaca masa ni,sejuk nyaman yang amat ! rasa nak duduk cameron selamanyaaaaaaaa pastu dapat makan stroberi cicah coklat,alahai...riangnya perut saya pada hari itu ^__^




jangan mimpi nak setinggi pokok cactus itu wahai mek, engko sedar la tinggi engko tu 4ft 7inch ajeeeeee!



okeh,serius time ni hujan lebat.. so,agak pulun..sebabnya tak sah kalau pergi cameron tak bergambar di ladang teh yang hijau menghijau terhijau dihijau ,ahhhhh....bestnya :D


Anyway, tayah spent money bebanyak nak ke cameron ni, tirulah macam saya,follow je trip company,kakakakaka.... so,alhamdulillah... permulaan awal tahun yang sangat seronok,hehe..duit pun seronok mengalir,hahahaha....rasanya mek la manusia yang paling over shopping  -..-"

sekian sahaja dari saya~
p/s: jangan lupa join MINI GIVEAWAY mek,penyertaan kurang 69 orang akan dibatalkan serta merta,tq

28 comments:

  1. Sejak kerja ni. Nina xpernh jejak kaki kt cameron. Dulu masa kt upsi. Ulang alik balik kelate mesti singgah cameron. Beli sayur. Murah dan fresh ♥

    ReplyDelete
  2. hamboehh onie pi jenjalan ye..syok ler tu..hehe

    ReplyDelete
  3. mughahhnyeeeee. huhuhu cmeron mmg best ! dlu sy pegi pon time hujan. halamakkk aiiii cejukkk gileeee kot -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk,nyamannnnnnnnnnnnnnn sangatkan,hehe

      Delete
  4. jalan2 memang best. hehe. kita tak pernah lagi sampai Cameron ni. akan pergi jugak satu hari nanti..insyaAllah


    ReplyDelete
  5. akak tak suka stoberi cicah coklat suka cicah garam je gitewwwww :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeee,tak penah onie cicah dengan garammmmmmmmmmmmmmmmm -..-"

      Delete
  6. kalau pegi cameron lagi lagi musim hujan laaaaaaaaagi rasa macam kat korea...waahh~~~~..

    seronoknya onie jalan jalan jimat duit. nak jugak ahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time onie pegi sampai balik hujannnnnn je,sejuk :D

      Delete
  7. onieee, bestttkaannnn pegi cameronnnn :))
    nanti honeymoon dekat cameron ok? ;p

    ReplyDelete
  8. mcm pernah tgk jer signboard tu kan..tapah? bkt raja hehee selalu lalu kalo nk ke KL :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...... signboard tu dekat dgn tanah rata, macam tu la,hee

      Delete
  9. Nak ikuttt! Dulu jln2 kat Cameron Highland best je sbb feeling ala2 kat oversea giteww, pastu bila dah dok kat negara sejuk ni...uhhh asyik sejuk je memanjang...huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal,feeling2 di oversea gitu :P

      Delete
  10. Assalamualaikum. bertuahnya ikut sekali... teringin nak pergi sana... hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ^_^

 

Template by BloggerCandy.com