Baju dan hadiah~

wooooooo, nak abih dah hari ahad.... monday blues will be coming la pulokkkk, sebunya sebunya..... *ayat kasi over sikit ... sebelum abihnya hari ahad dimana hari yang orang duk golek-golek atas katil ni, dengan ini saya selaku tuan punya badan yang tak berapa nak loqlaq sangat mempersembahkan gambar kawen ... !



eh eh eh eh ! silap silap... gambar aku p kenduri kawen.. haha! tak selesa kalau p kenduri kawen bawak handbag yang gabak besaqnya tapi hadiah secoet pon takdak kan? serius tak selesa... cuba kalau ampa kawen orang pakat duk bawak diri plus handbag besaq tapi sedikit sumbangan langsung non hado..apa perasaan korang? gundah gulana maybe?ahaks!



aku lah tu ! header tak mengatakan yang tuan dia pon ganaih... muahahaha...
lama dah berasa tak tempek gambaq seketui dua kat blog ni,gagagagaga...
baju dan hadiah mesti sedondon uolssssssssss....baru malatop gitewwww,gaagagaga


biasa ampa beli hadiah apa untuk pengantin? sebu siot kalau duk fikir pasal hadiah ni, nak bagi pinggan ramai sangat yang duk bagi, bagi gelaih pon duk tara tu la.. baik aku bagi barang yang tak pernah orang kasi,selesai..gagagagaga!


sekian itu sahaja la tazkirah dari saya, nak setelkan lipat baju *kerja separuh jalan itulah onie,haha

30 comments:

  1. beso nya hadiah....

    akak semalam baru beli hadiah utk kenduri mbe ahad nanti....

    jam english style

    ReplyDelete
  2. besonya hadiah itu tidak bererti menunjuk tetapi hihihihihihihi..... sesi mengenakan pengantin,ahaks ! tak kena apa pon,cumanya duk buat tak tahwan sikit... (jangan fikir ada lipaih noh dalam tu,tu terlalu kejam,haha)



    wah ! mesti cantikkan kak shida :)

    ReplyDelete
  3. Dinie tak kawin lagi, tapi nak hadiah jugak boleh tak? Hihi :D

    ReplyDelete
  4. boleh,syaratnya..kena kawen,kahkahkah!

    ReplyDelete
  5. apeke merepek meraban ke kau ni onie. gaya baha terlebih lebih dah ni woi. hahaha

    ReplyDelete
  6. alaaaaa kau ni zuberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....diam-diam dah ah,kecoh je,hahaahaha

    ReplyDelete
  7. ohoi..besaqnye adiah..satgi pelangi kawen..meawww kena bg lg besaq tau:))

    ReplyDelete
  8. kalau kotak besaq dalam tu kecik pon oraitkan?haha

    ReplyDelete
  9. haha kan kan.. gelas pinggan mangkuk jam tuala semua tuh common.. penuh umah ngan barang2 ni bile ada majlis kawin.. bg haisan dalm rumah la.. so then pengantin leh letak kat almari dalam rumah baru die .. hehehe..

    ReplyDelete
  10. ekekekeke.betoi-betoi,last-last sedekah kat anak beranak gelas tu,huhu

    ReplyDelete
  11. besarnyer hadiah...

    mai byase bli pn set pggn mgkuk..

    ReplyDelete
  12. congrats onie..selamat pengantin baru..lawa header baru ko..ganaih

    ReplyDelete
  13. dulu-dulu pun selalu beli hadiah nak sedondon dengan baju. sekarang, bagi sampul isi duit je. hehe...

    ReplyDelete
  14. aku time nak bagi hadiah ni la yang paling aku tak suka pasal pening nak beli apa yang murah!

    ReplyDelete
  15. Ehhh besau nau hadiah! Bg hadiah apa tu? Sy tak prnh ada kwn kahwin lg so xtau la nk bg hadiah apa nnt. Terfikir jgk nk bg set pinggan mangkuk plastik yg paling murah. Ekekeke

    ReplyDelete
  16. serius,selalu wedding kawan
    aku bagi set pakaian tidur malam.
    bra,spender,etc.beserta sajak yg memberahikan.entah..aku xtau salah ke tak bg tu semua.hahaha


    weh,header cun bak hangggggg

    ReplyDelete
  17. Ha'a ek.. Baru aku terfikir pasal beg lebih gedabak dari hadiah yang dibawak.. Mampu mengundang gundah gulana pengantin jugak tu... heheh


    Hadiah wajib dapat, pinggan dan cawan.. Kata nak bina rumah tangga, kenalah ada semua tu.. ;D


    *Onie, kalau tanya orang pun kebanyakan takut nak jumpa dentist.. Tapi bagi aku, aku lebih takut gigi rosak daripada takut dentist. Ngilu, sakit tu cuma sekejap je kot.. Sila beranikan dirimu okeh!

    Alhamdulillah gigi aku dah makin ok, dah boleh makan keras sikit. Tapi effect dari pasang besi tu ada jugak.. Yang penting kita jaga kebersihan mulut ok la kan.

    ReplyDelete
  18. besarnye hadiah !!!!

    singgah n follow sini :)

    dr,
    afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. hikhikhik hadiah lagi besar dae tuan yang comel lote :)

    ReplyDelete
  20. hikhikhik hadiah lagi besar dae tuan yang comel lote :)

    ReplyDelete
  21. bagi hadiah sekema jer.. set gelas ka, cawan kopi ka.. lagu tu ja. Selalunya nak pi kenduri baru singgah beli hadiah pakej ngan balut skali. kekekekek

    ReplyDelete
  22. onie.. time aku kawin nnti.. ang kasi smart tv pun jadiii lah.. :)

    ReplyDelete
  23. amboiiiiiiiiiiiiiii,pakat duk claim hadiah ni,nyesai aku buat entry gu ni,hahahahaha.....

    ReplyDelete
  24. bak meh satu hadiah tu....onie, jgn loqlaq sgt nohhh...meh sini satuuuu!!!!!!

    ReplyDelete
  25. besonya hadiah tu onie....ada sebiji rumah ke apa dalam tu...? hee~

    ReplyDelete
  26. takkan baju sampai besaq tue punya hadiah..aku agak hang letak simen,batu,pasir blablabla..lah..hee

    ReplyDelete
  27. aku paling lemah bab nak plih hadiah ni. lagi lagi hadiah lain drpd org lain. selalu aku akan fikir hadiah utk teman teman rapat dan yg tersayang. kalau yg tak kenal tp atas jemputan sekeluarga tu bagi duit dlm sampul dah la kan. yg penting ikhlas.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ^_^