Repeat~

hari-hari....everyday i'm shuffling~ *tetiba*




bangun tido

solat

jaga baby sementara umi aku niaga

mandi

bukak laptop

siap-siap ke kerja

sampai tempat kerja

ngadap barang electrical

meet customer yang macam-macam karenah

balik

persiapkan diri

bukak laptop

makan

kemas rumah (yeke?)

tidur




repeat ~

16 comments:

  1. onie kuat kerja., :D kaching $____$

    ReplyDelete
  2. cari duit nak balas jasa mak ayah aku,harap kesampaian ...

    ReplyDelete
  3. Biasalah, kalau dah start kerja, kadang-kadang kena tahan hati sebab terpaksa ulang rutin sama tiap-tiap hari. Kang kalau langgar rutin (eskep keje), lain pulak jadinya. Hehe.

    ReplyDelete
  4. biasa ah tu... dah namanya keje beb...

    mcm aku..
    pegi keje... balik keje... tido...
    pegi keje... balik keje... tido...
    pegi keje... balik keje... tido...

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. hehe ok la tu, ce bayangkn rutin orng kat afrika?

    ReplyDelete
  6. besalah tu..rutin kehidupann..lu ta buat nanti boring pulak..rindu pulak..huhu

    "Hadiah dari Allah.".

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah :) moge onie sntiasa sihat untuk bekerje:D

    eh eh hari ni ionie keje setengah hari kan ^^~

    ReplyDelete
  8. sama la ngan saya.
    ulang bnda2 yg sama everyday.
    nk tuko rentak, dh jadi lain nanti.

    ReplyDelete
  9. weiiiii,aku balik keje dah wei...yeayyy,nak bukak kilang air liur basi jap,muehehe

    ReplyDelete
  10. hari2 buat benda sama...biasa la tu..repeat2..kan2..hee~

    ReplyDelete
  11. benda yang sama dibuat setiap hari

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan daripada Kancil

    ReplyDelete
  13. hahahaha lebih kurng cam aku...

    ReplyDelete
  14. sibuk je nak sama ngan aku ...haha

    ReplyDelete
  15. jaga baby? adik ang ka mak ang ada jaga baby org lain? =) aku suka baby weh!hohohoho

    aku nye rutin

    bgn tido
    cek email, fb
    g keja
    9 jam ngadap bos
    blk keja
    mandi
    makan
    tgk tv
    eh dah mlm
    tido

    hahaha

    aku BW bila free..10 mins pon bharga bg ku weh huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ^_^