synad2.nuffnang.com.my
Home Dash

19 March 2012

ni baru drifter..

yaw yaw yaw... kami lah drifter yang dicari-cari...yawww....drifter anak kelahiran kelantan yang loqlaq selamanya yawww! *penyakit yawww,haha*


see?terserlah muka mak nenek yang bertauliah...arghhh, apa ku kisah..kau mainkan rasa kau punca segala,kau takkan berubah yawww...



driver dah bertukar yawww.... break kena pam payah, aku takut terlajak kat parit depan tu ja... so,sesapa yang perlukan khidmat aku untuk menjadi dreba naik gunung,sila contact aku... aku kasi tompang 12mtr ja,selebihnya pandai-pandai ampa la nak berjalan sendiri,haha..


bangun tido,terkam tudung terus turun rumah gara-gara jeep ni... muka gigi belakang cerita,haha..

hak milik: tok ayah aku
lokasi: kampung tercinta,kelantan..

26 comments:

  1. apalagi.. jom la redah hutan. eh keh keh

    ReplyDelete
  2. nape tak telajak terus ke pokok je
    hahahahahahahha =p
    wah..dah pandai bawa kete..
    perghh

    ReplyDelete
  3. hee...erk..takpe la onie..lain kali la...mcm was2 je nak naik ni...HAHA...

    ReplyDelete
  4. yuk sapa nak tompang.....sejam 12mtr sejam 12mtr,amikaw,haha

    ReplyDelete
  5. bengong.. macam macam la kau ni hahahahha

    ReplyDelete
  6. rempit gak kau ni yer.... huhuhu

    ReplyDelete
  7. tak rempit tak cool la ...lalalala

    ReplyDelete
  8. hulamak...
    cambest jer ada keta kebal tue:)
    hehehe
    bw naik higway best tue

    ReplyDelete
  9. hamboi. bukan main acting. hahha

    ReplyDelete
  10. kalau saya memang takut nak bawak jeep ni...

    ReplyDelete
  11. lai lai lai,sapa nak tumpang,hahaha :P

    ReplyDelete
  12. Nice! Boleh la ajar kita camner nak drive 4wd...

    ReplyDelete
  13. beb. kao ni macam2 la., tp kete tu mmg stail ouh!

    ReplyDelete
  14. bawak jip ni mmg stylo! siapa punye jeep?

    ReplyDelete
  15. ko drift kat gunung ganang ke onie..haahaha..
    tapi kan jeep tok ayah ko style la.

    ReplyDelete
  16. Onie bawak Ain ronda2 nanti, buleh? hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ^_^